Закарпатська обласна організація Профспілки

IMG 1753552311ba6139dd0707222efde403 V

Відбулося розширене засідання Мукачівського райкому профспілки спільно з членами КРК та головами первинних профспілкових організацій  «Про стан  справ по  реорганізації первинних профспілкових організації та створення  первинних профспілкових організації в ОТГ» .

Марія ПОПІНЧАК, голова Мукачівського райкому Профспілки, ознайомила присутніх з процесом реорганізації профспілкових організацій. Так за поточний рік створено 4 первинних профспілкових організації в ОТГ, а саме: первинна профспілкова організація  Великолучківськаї сільської ради (на базі реорганізованих Великолучківської, Зняцівської, Кальницької, Ракошинської профспілкових організацій), первинна профспілкова організація  Верхньокоропецької сільської ради (на базі реорганізованих Верхньокоропецької, Лалівської, Зубівської, Станівської, Яблунівської  профспілкової  організацій), первинна профспілкова організація  Івановецької сільської ради (на базі реорганізованих Івановецької , Лохівскої , Жуківської, Бобовищанської, Копиновецької профспілкові  організації) та первинна профспілкова організація  Кольчинської селищної ради (на базі реорганізованих Кольчинської, Верхньовизницької , Пузняковецької профспілкових  організацій).

У двох сільських радах Горондівській сільські раді  та Чинадіївській селищній  раді питання про створення ( поновлення) профорганізацій  буде вирішуватись повторно.   за участю обкому профспілки працівників держустанов.

Також голова Мукачівського райкому профспілки Марія ПОПІНЧАК  закцентувала увагу на переукладання колективних договорів в первинках, захисті соціально-економічних прав та інтересів спілчан, охороні праці та інших важливих напрямках діяльності первинок. Подальший стан  справ по реорганізації первинних профспілкових організації та створення укрупнених(в ОТГ) взято на контроль.

 

Вінницька обласна організація Профспілки

Відбувся семінар для голів районних та об’єднаних профспілкових комітетів Вінницької обласної організації Профспілки.

В семіарі взяв участь Микола Павлович Колесник, голова ФПО Вінниччини. Відкрила семінар голова ОК профспілки Любов Ковальчук.

На актуальних питаннях Трудового законодавства, зокрема, проекті Закону України 5388 зосередив увагу присутніх Вадим Шевчук-головний правовий інспектор ФПО. Про проблеми формування прожиткового мінімуму в Україні інформувала Галина Степанець, головний спеціаліст ФПО.

Профлідери обговорили також особливості колдоговірного регулювання в умовах децентралізації та організації роботи щодо активізації соціального діалогу та організацію відпочинку й оздоровлення дітей під час літнього періоду 2021 року, організацію заходів з нагоди 90- річчя профспілки держустанов.

З інформацією про організацію відпочинку дітей в таборі ім. Юлії Рябчинської виступив голова ОПО ГУ Національної поліції у Вінницькій області Анатолій Муляр.

По завершенні навчання голова ФПО Микола Колесник та Голова ОК профспілки Любов Ковальчук вручили почесні грамоти та інші профнагороди нашим ювілярам.

DSCN0107      DSCN0115

У Липовці відбулися велозмагання «Strong Mann».

 DSCN0003     DSCN0089

Профспілку держустанов на святі представляли, як дитяча команда, так і комада дорослих у складі Костянтина Колодія, Катерини Радзивіл ,Сергія Буги. Дорослі взяли участь у велоквесті. Імпровізовано, прямо на велокорті формувалися команди профспілки освіти та захисників правопорядку, які теж брали активну участь у проведенні конкурсів, допомагаючи дітям. Опісля отриманих відповідей на квести з історії м. Липовця, команда профспілки держустанов отримала першість і сувеніри про пам’ятний день із логотипом громадської організації-ініціатора ВЕЛОДНЯ.

 

Чернівецька обласна організація Профспілки

Соціальний діалог в дії!

16 червня 2021 року відбулась  робоча зустріч новообраного голови Чернівецької обласної ради профспілок Володимира БАРАБАХА, голови Чернівецької обласної профспілкової організації працівників державних установ Олександра ОХРІМОВСЬКОГО з головою Чернівецької обласної державної адміністрації Сергієм ОСАЧУКОМ.

В ході зустрічі обговорювались питання розвитку соціального партнерства і діалогу в області, діяльності 3-х сторонньої соціально-економічної ради, утворення профспілок в новоутворених райдержадміністраціях та територіальних громад та співпраці з ними, інші питання.

  20210616 103348     20210616 103417

IMG 20210617 090101 1

 

17 червня 2021 року відбулася зустріч  голови Чернівецької обласної профспілкової

організації працівників державних установ Олександра ОХРІМОВСЬКОГО

з головою Чернівецької обласної ради Олексієм БОЙКО.

Обговорювались питання відновлення діяльності первинної профспілкової організації,

налагодження соціального діалогу і партнерських взаємовідносин, а також підписання Меморандуму

про співпрацю Профспілки працівників державних установ України з Чернівецькою обласною

радою, термін  дії попереднього якого завершився.

 

 

 

 

 Луганська обласна організація Профспілки

Нещодавно за підтримки Об’єднаної профспілкової організації Головного управління ДСНС України у Луганській області на автодромі Сєвєродонецької автошколи в смт Метьолкіне відбулися фінальні обласні змагання щорічного огляду-конкурсу пожежних автоцистерн підвищеної прохідності, що є на оснащенні підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС України у Луганській області.

Мета огляду-конкурсу — перевірити технічний стан пожежних автоцистерн і підвищити рівень готовності підпорядкованих підрозділів Головного управління до дій за призначенням у пожежонебезпечний період.

Учасників змагань привітав голова профкомітету об’єднаної профспілкової організації Головного управління Валерій Мілевський, який побажав всім успіху та перемоги.

Під час конкурсу перевірялись та оцінювались зовнішній вигляд і технічний стан транспортних засобів, а також практичні навички водійського складу щодо роботи з пожежно-технічним обладнанням, агрегатами та приладами базової комплектації.

Продемонструвавши вправність та професійне володіння технікою, переможцем серед учасників став екіпаж 32 ДПРЧ м. Щастя. Друге місце отримали представники частини спеціальної і пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Рубіжне, а третє — екіпаж 19 ДПРЧ м. Сватове.

didzhestcherven     didzhestcherven22062021

Переможцям вручено перехідний Кубок, Диплом першого ступеню та цінний подарунок. Призери також нагороджені Дипломами та цінними подарунками!

Профспілковий комітет Рубіжанського картонно-тарного комбінату для 50 членів Профспілки та їх родин організував екскурсію на елітну еко-ферму «Святогірська коза», яку створили переселенці з Донбасу подружжя Гатвицьких.

На території ферми мешкають кози, котрих привезли з різних куточків планети, яких можна погодувати, погладити і дізнатися багато нового про їх життя та особливості виробництві молока. Тут також мешкають породисті коні, доброзичливі собаки породи Бернський зенненхунд. Всі бажаючі мали змогу здійснити незабутні кінні прогулянки лісом.

На екскурсантів чекала презентація, дегустація продуктів з козячого молока та можливість придбати продукцію елітної ферми - сири, молоко, йогурт, подарункові сирні сети, косметику власного виробництва, картини.

Спілчанам дуже сподобалися теплий прийом, смачна дегустація і милі тваринки на фермі, а позитивні враження про незабутні вихідні проведені на природі залишаться на все життя!

 

За інформацією

регіональних організацій Профспілки