Сьогодні, 2 вересня 2021 року підписано Галузеву угоду між Професійною спілкою працівників державних установ України, в особі голови Юрія Піжука та Державною аудиторською службою України, в особі голови Геннадія Пліса.

galuzevaugodadasu2021

Галузева угода укладається на 2022-2026 роки, набирає чинності з 1 січня 2022 року та регулює питання трудових відносин, соціальних гарантій, охорони праці і здоров’я працівників, сприятиме розвитку фізкультурно-спортивного руху.

Також реалізація Галузевої угоди сприятиме запобіганню виникнення соціальної напруги в трудовому колективі, трудових спорів, поліпшенню умов праці.

galuzevaugodadasu20

Профспілка зобов’язується вживати заходів щодо недопущення безпідставного скорочення граничної чисельності працівників органів державного фінансового контролю, надавати консультації та правову допомогу працівникам – у забезпеченні захисту їх прав та соціально-економічних гарантій.

galuzevaugodadasu202

Під час зустрічі голова Профспілки висловив переконання, що дієвих результатів можна досягти шляхом ефективного та конструктивного соціального діалогу. В свою чергу Геннадій Пліс підкреслив значущість соціального діалогу з Профспілкою та наголосив на необхідності створення умов для продуктивної праці та вирішення соціально-економічних інтересів працівників.

За досягнення та особисті заслуги в сприянні здійсненню Профспілкою функцій представництва та захисту прав та інтересів членів Профспілки в Держаудитслужбі, за плідну, результативну роботу з виконання положень Галузевої угоди і колективного договору Юрій Піжук нагородив Геннадія Пліса почесним знаком Профспілки працівників державних установ України «За соціальний діалог».

 

Профспілка працівників

державних установ України