image mini1529505975Впродовж майже 20 років на Хмельниччині проводиться обласна спартакіада серед державних службовців,  мета якої - популяризація  фізичної культури  та здорового способу життя як важливих чинників  зміцнення здоров’я.

В черговий раз управлінням молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації спільно з міжрегіональним управлінням Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях і Хмельницькою обласною організацією профспілки працівників державних установ було проведено спартакіаду серед державних службовців Хмельницької області, присвячену 100-річчю запровадження  державної служби в Україні.

Цьогоріч участь у Спартакіаді взяли більше 400 учасників з 26 команд районів та міст області, а також спортсмени головних управлінь. Змагання проходили в п’яти видах спорту – волейбол, теніс настільний, футзал, шашки, шахи.

Привітав учасників спортивного заходу та побажав успіхів у змаганнях керівник апарату облдержадміністрації Юрій Бирка.

Варто відзначити, що останні 2 роки  збірна команда державних службовців  Хмельницької області  була найсильнішою на Всеукраїнській спартакіаді  серед збірних команд  держслужбовців України.

У загальнокомандному заліку переможцями та призерами Спартакіади серед державних службовців  Хмельницької області 2018 року стали:

Серед районів

  • І місце – Кам’янець-Подільський район;
  • ІІ – Дунаєвецький район;
  • ІІІ – Деражнянський район.

Серед обласних управлінь

  • І місце – Головне управління Державної казначейської служби України у Хмельницькій області;
  • ІІ – Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області;
  • ІІІ – Головне управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області.

Зокрема, переможцями з тенісу настільного серед жінок стала Коханюк Галина, спортсменка Головного управління Державної казначейської служби України у Хмельницькій області; серед чоловіків – Криштофор Володимир з Управління західного офісу держаудитслужби.

З шахів у жінок перемогу виборола Мельник Наталія з команди Новоушицького району, а у чоловіків – Пастушенко Олександр з Головного управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області.

У шашках найкращими були: серед жінок – Олійник Сніжана, представниця Головного управління Державної казначейської служби України у Хмельницькій області, серед чоловіків – Рибчинський Володимир, член збірної команди Новоушицького району.

Переможцями з волейболу стала команда Віньковецького району, а у футзалі найкращою була команда Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.

Всі переможці отримали призи, які вручила голова Хмельницької обласної організації профспілки працівників державних установ України Надія Лисик.

Безумовно, учасники Спартакіади отримали заряд бадьорості і оптимізму, а також продемонстрували свої вміння і навики у зазначених видах спорту.

За інформацією Хмельницької обласної організації
Профспілки працівників державних установ України