З 11 по 13 листопада 2019 року у м. Києві проходить тренінг Міжнародної організації праці «Ефективні навички комунікації для профспілкових об’єднань України». Захід проходить за підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Від Професійної спілки працівників державних установ України до участі у тренінгу було запрошено Оксану Гузь, голову Молодіжної ради Профспілки, завідуючу відділом навчання, інформаційного забезпечення та міжнародного співробітництва Профспілки.

Протягом наступних трьох днів у рамках Проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» 30 фахівців з комунікації ФПУ та КВПУ навчатимуться навичкам ефективної комунікації та адвокації для профспілкових об’єднань України. Програмою тренінгу передбачено участь в пленарних дискусіях, робочих групах, презентаціях та обговореннях з питань комунікації, адвокації, медіа та кризових комунікаціях. Окрім теорії - багато практичних сесії, а саме з організацій ефективних інформаційних кампаній, порад для роботи з веб-сайтами, створення інформаційних бюлетенів, написання през-релізів та історій успіху. Окремі сесії тренінгу будуть присвячені мультимедійними навичкам, а саме мистецтву фото та відео.

З учасниками заходу працюють кращі тренери та радники Міжнародної організації праці: пан Джемал Ходжіч, старший технічний радник проекту МОП та Мамаду Суаре, спеціаліст з питань комунікації та публічної інформації МОП / ACTRAV, а також Наталія Величко, спеціалістка з дизайну та діджитал комунікації Проекту ЄС для розвитку громадянського суспільства.

«Поєднання теорії і практики – це те, що робить цей тренінг надзвичайно ефективним. Впевнена, що отриманні знання, реалізовані на практиці, дадуть змогу зробити комунікацію в нашій Профспілці ще ефективнішою, оперативно доносити інформацію до членів Профспілки, проводити власні навчальні сесії з комунікацій для наших спілчан, а найголовніше дадуть змогу комунікувати задля того, щоб Профспілка могла впливати на країну і суспільство», - поділилась враженнями від тренінгових сесій Оксана Гузь.

Більше фото та повідомлень з кожного дня тренінгових сесій на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook

Професійна спілка працівників

державних установ України