17 вересня 2020 року відбулось 20 засідання президії ЦК Профспілки працівників державних установ України у форматі ZOOM-конференції.

IMG 0387

Одним з основних питань порядку денного було обговорення організації та проведення звітно-виборних конференцій в обласних організаціях Профспілки. Станом на 17 вересня 2020 р. звітно-виборні конференції відбулися в 18-ти обласних організаціях. Також було обговорено проведення звітно-виборних конференцій та заслухано голів обласних організацій де їх проведення було перенесено у зв’язку з пандемією COVID-19 (Чернівецька, Донецька, Луганська, Львівська, Рівненська обласні організації).

IMG 0389

Президія розглянула звіт про навчання профспілкових працівників і профактивістів у 2019/2020 навчальному році у Профспілці. Члени президії підтримали проведення навчальних тренінгів та вебінарів у онлайн-форматі та розвиток діяльності навчального діджитал-центру Профспілки.

Під час засідання затверджено проекти документів для скликання VІ пленуму Центрального комітету Профспілки працівників державних установ України.

Профспілка працівників

державних установ України