23 жовтня відбулися установчі збори зі створення нової Громадської ради при НАДС. До її складу увійшли  представники семи громадських організацій, які братимуть участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері державної служби та державного управління.

Відкрив та оголосив порядок проведення установчих зборів голова ініціативної групи по формуванню нового складу ради Юрій Піжук, Голова Профспілки.

photo5231146819818467880

Голова НАДС Наталія Алюшина відмітила, що формування якісної і професійної Громадської ради при НАДС є важливим кроком зі створення майданчику, де інститути громадянського суспільства зможуть висловлювати свої думки та пропозиції щодо найактуальніших питань розвитку державного управління та державної служби.

«Ми покладаємо великі сподівання на Громадську раду. Вона має бути важливим інструментом і дієвим дорадчо-консультативним органом. Враховуючи ваш досвід та компетентність у різних сферах діяльності, ви зможете підказати нам, що наразі найбільше потребує нашої уваги та участі. Разом ми можемо спрямувати зусилля на вирішення важливих питань які стосуються розвитку державної служби та державного управління. Маючи волю, підтримку державних службовців та управлінський вплив, ми зможемо досягнути реальних результатів», - зазначила Голова НАДС Наталія Алюшина.

photo5231146819818467884

Відповідно до порядку, відбулось відкрите голосування за членів лічильної комісії, голову зборів та секретаря, а також персональний склад громадської ради.

Цього ж дня відбулося і перше засідання новообраної Громадської ради, під час якого  обрано керівний склад та обговорено ряд організаційних питань. Головою ради став Олексій Буряченко, голова ГО «Всеукраїнська регіональна експертно-юридична асоціація впливу», а заступником – Іванна Дідур, член Правління громадської організації «Профешенал Гавермент».  

Профспілка працівників

державних установ України