Миколаївська обласна організація Профспілки

Голова Миколаївської обласної оргнаізації Профспілки Таміла Бугаєнко нагородила переможців обласного конкурсу на кращий колективний договір.

DSC 2140

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За підсумками обласного конкурсу на кращий колективний договір за 2020 рік в Миколаївській області серед переможців визнано і колектив Коблівської об`єднаної територіальної громади. Голова громади – Володимир Панич, голова профспілкового комітету –  Зінаїда Громова.

На зустрічі щодо нагородження були присутні голова Коблівської громади, члени профспілкового комітету ОТГ, апарат обласної організації Профспілки.

DSC 2147

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переможцям було вручено нагороду, Диплом І ступеня та грошову премію.

 

Полтавська обласна організація Профспілки

Вміємо не тільки гарно працювати, але й відпочивати! Департамент «Центр надання адміністративних послуг» Кременчуцької міської  ради Кременчуцького району Полтавської області

У швидкому ритмі сучасного життя бракує часом самих простих і звичайних речей: зупинитися хоч на мить, вдихнути повітря на повні груди, озирнутися та помилуватися природою навколо.

Сердечно вдячні голові Кременчуцької міської організації профспілки працівників державних установ України Діденко Тетяні Петрівні за перезавантаження!

poltavadidzhesr31      poltavadidzhest32

Це дійсно незабутні враження: гостинна зустріч в етно-садибі «Лісові озера» зі смачним кулішем, коржиками та запашним трав’яним чаєм, прогулянка верхи на конях, запеклий лазерний бій та пізнавальна мандрівка лісовими стежками зі знавцем місцевої флори й фауни.

Безмежно дякуємо колективу Кременчуцького ЦНАП за наш незламний командний дух!

 

Луганська обласна організація Профспілки

Первинною профспілковою організацією Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Луганській області з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та 30-ої річниці Незалежності України проведено конкурс дитячого малюнку на тему «Моя країна».

Метою конкурсу є зображення очима дітей своєї рідної Батькіщини!

Конкурс малюнків 1

Конкурс організовано для дітей членів профспілки у двох вікових категоріях: від 5 до 10 років, та від 11 до 14 років.

Конкурсною комісією були розглянуті роботи та визначені переможці.

Так, І місце розділили Канцуров Максим (6 років) та Кондратенко Поліна (10 років), ІІ місце-Кукуста Іван (8років) та Седова Валерія (7 років), ІІІ місце –Буланов Тимофій (7 років) та Гліженко Єгор (7 років).

Конкурс малюнків переможці

Переможців конкурсу заохочено  винагородою!

За матеріалами регіональних

організацій Профспілки