Луганська обласна організація Профспілки

Підсумки оздоровчої кампанії

Профспілковий комітет Рубіжанського картонно-тарного комбінату підвів підсумки виконання Програми літнього оздоровлення спілчан та їх родин в липні цього року. Підсумки – за місяць оздоровлено на Азовському морі 123 особи, в  Рубіжанському міні аквапарку 144 чоловіка,  витрачено при цьому майже 136 тисяч гривень профспілкових коштів.

luganskdidzhest31082021

  

Миколаївська обласна організація Профспілки

Навчання профактиву

18 серпня 2021 р. проведено семінар для профспілкового активу Миколаївської обласної організації Профспілки на тему «Впровадження електронного листа непрацездатності з  1 вересня 2021 р.». В семінарі взяли участь 42 члена профспілки.

myknavchdidzh31082021 navchdidzhmyk31082021 

 

Відзначення до 30-ї річниці Незалежності України

Профспілковий актив взяв участь в основних заходах з нагоди 30-річчя Незалежності України. На урочистому зібранні міський голова за заслуги перед містом вручив відзнаку та почесну грамоту голові Миколаївської обласної організації ППДУ Т.І. Бугаєнко.

mykolaivdaidzhestnagor31082021  mykoldidzhestnag31082021

 

Хмельницька обласна організація Профспілки

Перемога за  найсильнішими!

Напередодні відзначення 30-ї річниці Незалежності України на спортивних майданчиках Хмельницького обласного центру відбувся другий етап Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Хмельницької області. Змагання проходили у п’яти видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, шахи і шашки.

Учасників спортивного заходу привітав і побажав успіхів заступник голови облдержадміністрації Володимир  Юр’єв.

Приємно відзначити, що у змаганнях взяли участь окремі голови райдержадміністрацій та міст, їхні заступники.

khmelndidzh31082021

spartakiadakhm31082021

В підгрупі команд облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в області  першість виборола збірна команда Головного управління Пенсійного фонду України в області, друге місце посіла збірна команда Головного управління Державної казначейської служби України в області, третє – збірна команда обласної державної адміністрації.

Серед збірних команд державних службовців районів та міст, а також посадових осіб місцевого самоврядування перше місце – за збірною командою Кам’янець-Подільського району, друге – за збірною командою Старокостянтинівської міської територіальної громади, третє – за збірною командою Шепетівського району.

lysykkhmeln31082021

 

spartakiadakhmelnytskyi31082021

Найбільші симпатії і оплески глядачів отримали традиційно видовищні та динамічні ігрові види спорту: футзал, де переможцем стала команда Хмельницької обласної адміністрації, і волейбол, де переконливу перемогу отримала збірна команда Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

У змаганнях з настільного тенісу  серед жінок перше місце виборола Галина Коханюк (Головне управління Державної казначейської служби України в області), серед чоловіків – Володимир Криштофор (управління Західного офісу Держаудитслужби).

В шахах серед жінок перемогла Ірина Дролюк (Головне управління Державної казначейської служби України в області), серед чоловіків - Євген Балігар (Хмельницька районна державна адміністрація).

didzhestkhmeln31082021

 

khmelndidzhsport31082012

У змаганнях з шашок першість серед жінок отримала Ірина Кемінь (Головне управління статистики), серед чоловіків - Юрій Коржун (Старокостянтинівська міська територіальна громада).

Всі переможці змагань - як в особистому заліку, так і в командній першості – нагороджені кубками, грамотами, медалями. Голова обласної організації Профспілки працівників державних установ України Надія Лисик вручила їм призи від  обласної організації.

 

Одеська обласна організація Профспілки

Як Одещина відзначала 30-у річницю Незалежності України

Скільки талановитих, професійних, закоханих у свою справу людей живуть і працюють саме тут. Багатьох із них громадськість зустрічала сьогодні гучними оплесками під час урочистостей в Одеському оперному театрі.

Спортсмени, працівники культури, освітяни, громадські діячі та державні службовці — успіх кожного складається в одну історію мудрої та сильної нації.

odessadidzhest31082021

 

odessadidzh31082021

odessadidzhdennezal31082021

didzhodesa31082021

Лиманська організація профспілки

Помітною подією в спортивному житті Доброславщини 24 серпня став турнір з шахів серед дітей та дорослих, присвячений 30-й річниці незалежності України.

Завершився довгоочікуваний турнір з настільного тенісу серед чоловіків та жінок присвячений Дню Незалежності України.

 

lymandidzhest31082021

lymansport31082021

 

За інформацією

обласних організацій Профспілки