Профспілка працівників державних установ України приєднується до солідарної акції Європейської федерації профспілок громадського обслуговування, присвяченої 30-річниці прийняття Конвенції з прав дитини!

Конвенція з прав дитини була прийнята Генеральною Асамблеєю ООН 20 листопада 1989 року з метою захисту дітей по всьому світу від дискримінації, насилля та безпритульності. 

Європейська федерація профспілок громадського обслуговування постійно проводить робочі зустрічі з питань захисту трудових прав та забезпечення гідних умов праці для людей, які працюють з дітьми: працівників соціальних служб, вчителів, працівників по догляду за дітьми. Цього року, Європейські профспілки прагнуть особливо звернути увагу урядів та світової спільноти, що реалізація Конвенції з прав дитини безпосередньо залежить від створення гідних умов праці для людей, які працюють з дітьми, піклуються та захищають.

З цією метою Європейська федерація профспілок громадського обслуговування проводить солідарну акцію - флеш-моб, щоб заявити "Права дітей це права тих, хто про них піклується!". Діти мають право, щоб вчителі та люди, які про них піклуються мали гідну оплату праці та усвідомлення важливості їхньої праці для суспільства!

newposter2 child 

newposter1 child

Кожен може підтримати цю акцію, присвячену 30 річниці Конвенції з прав дитини, розмістивши у соціальних мережах, на веб-сторінках постери та опис ідеї!

#epsu #seuu #union

Оксана Гузь, Професійна спілка

працівників державних

установ України