З 21 по 25 вересня 2021 року в м. Чорноморськ відбулась XXІІ Всеукраїнська спартакіад серед регіональних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Впродовж цих днів за звання найкращих у п’яти видах спорту боролись державні службовці з 16 областей України та м.Києва.

28 вересня було визначено кращих з кращих під час урочистого закриття ХХІІ Всеукраїнської спартакіади серед регіональних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування .

Урочисте підведення підсумків та нагородження переможців в черговий раз довело, що державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування не лише професійно виконують свої професійні обов’язки, але власним прикладом виступають за активне та цікаве життя.

spartakiadazakryttja1

spartakiadazakryttja2

Тож за результатами змагань переможцями ХХІІ Всеукраїнської спартакіади серед регіональних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування стала команда державних службовців Хмельницької області, яка посіла І місце у загальнокомандному заліку, ІІ місце – виборола команда Полтавської області, а ІІІ місце – команда Львівської області.

spartakiadazakryttja7

spartakiadazakryttja3

spartakiadazakryttja4

spartakiadazakryttja5

 

Проте, в кожному виді спорту були свої фаворити та переможці. Так у волейболі перемогу здобула команда Черкаської області, у настільному тенісі кращими стали учасники команди Хмельницької, які також вибороли першість і у змаганнях з футзалу . Гра мільйонів – футбол – підкорилася також команді з Хмельницької області. У шахах сильнішими стали команди Івано-Франківської та Дніпропетровської областей, а у шашках перемогу здобула команда Львівської області.

spartakiadazakryttja6

Переможців урочисто привітав голова та заступник голови Профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук та Наталія Шарапа. Голова Профспілки відзначив дипломами та грошовими винагородами команди, що посіли І, ІІ, ІІІ місця в загальнокомандному заліку а також дипломами та сувенірної продукцією кращих спортсменів турніру.

Попри результати всі учасники проявили не лише спортивний характер, але і вміння працювати в команді. А найголовніше всі повернулись до дому з позитивними враженнями, емоціями і звичайно з новими друзями з усієї України.

Професійна спілка працівників державних установ України вітає переможців та учасників змагань! До зустрічі у наступному році!

Більше фото на наших сторінках у соціальній мережі Facebook!

 

Профспілка працівників

державних установ України