nikitinatetiana20240606
 
 
Сьогодні, на 71 році життя відійшла у вічність  шановна  людина, профспілковець та керівник – Нікітіна Тетяна Василівна, яка за час своєї трудової діяльності залишила багато добрих справ, особливо для зміцнення і розвитку  Профспілки працівників державних установ України і  всього профспілкового руху в  державі.
Тетяна Василівна завжди вирізнялась серед друзів і колег принциповою позицією, професіоналізмом та виваженістю.
Талановитий керівник, відмінний організатор, любляча дружина і   матуся  – це все про Тетяну Василівну.
По закінченню Богуславської середньої  школи  на Київщині, у 1970 році, Тетяна Василівна розпочала свою трудову діяльність на Київському заводі напівпровідників. Пізніше здобула  вищу юридичну освіту у Харківському юридичному інституті.
 
Продовжила трудову діяльність  у  Державному комітеті по праці та соціальним питанням Кабінету Міністрів України,  з квітня 1979 по 1989 рік працювала на відповідальних  посадах в МВС України.
Просфпілкову діяльність розпочала у 1970 році, а з 1989 року обіймала  посаду голови Об’єднаного комітету профспілки  Міністерства внутрішніх справ України.
У лютому 2004 року була обрана головою Профспілки працівників державних установ України і працювала на цій  посаді  до жовтня 2015 року. 
До 2017 року продовжила профспілкову роботу керівником міжнародного навчального проекту Профспілки зі шведською профспілкою ST.
Неодноразово нагороджена Почесними грамотами та відзнаками органів влади та профспілкових органів за її особистий внесок, зокрема, в розвиток державного управління, захист соціально-економічних та трудових прав працюючих.
 
Важко знайти слова, які б допомогли зменшити біль рідних, близьких, друзів та колег, коли йде із життя дорога  людина.
Голова Профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук, працівники виконавчого апарату Профспілки, голови регіональних організацій Профспілки, всі профспілковці, хто працював із Тетяною Василівною, кого вона підтримувала,  кому була наставником та помічником, сьогодні схиляють голову у скорботі.
Світлий, добрий спомин про Тетяну Василівну та її внесок у профспілковий рух завжди залишиться в наших серцях.
Вічна пам’ять та Царство Небеcне!