14 вересня 2023 року в онлайн форматі відбулось 11 засідання президії Центрального комітету Профспілки працівників державних установ України.

prezydiackppduu0920232

На порядку денному розгялдались питання щодо основних завдань організацій Профспілки щодо функціонування освітньої платформи та стану організації обліку членів Профспілки та організацій Профспілки.

Так, на виконання Програми дій Профспілки «5 років – 5 кроків», з метою вдосконалення, модернізації та забезпечення доступності профспілкового навчання, Профспілкою, в рамках співпраці з Профспілкою державних службовців Швеції Fackforbundet ST, проведена робота  щодо впровадження  освітньої онлайн-платформи профспілкового навчання на базі системи автоматизації HR-процесів та управління талантами «Moco» компанії Техноматика. Враховуючи те, що навчання спілчан є одним з важливих напрямків роботи Профспілки, а сучасні умови вимагають застосування та використання цифрових майданчиків обміну знаннями, Профспілкою продовжена робота з напрацювання матеріалів для навчальної платформи.

Питання  обліку членів Профспілки та організацій Профспілки (далі - облік)  як  організованої системи інформації, яка б  відображала реальну кількісну та якісну характеристику структури Профспілки, є важливим чинником як для регулювання взаємодії між організаційними ланками Профспілки, так і для оперативного здійснення профспілкового представництва та захисту  членів Профспілки.

Тому президія Центрального комітету Профспілки обговоривши та визначивши подальші кроки щодо запровадження обліку профспілкового членства та організацій підтримала дане рішення.

Детальніше з рішеннями президії центрального комітету Профспілки можна ознайомитись у вкладці "Ресурси" рубрика "Документи та матеріали".