Реалізація проекту «Розширення прав і можливостей молодих працівників профспілкового руху України», який Профспілка реалізує спільно з Профспілкою державних службовців Швеції Fackforbundet ST триває і 11 липня ми працювали на Франківщині.

Захід «Реалії та перспективи молодіжного руху в Профспілці» об’єднав 39 представників профспілкової молоді Івано-Франківської обласної організації Профспілки.

Під час заходу говорили багато про колективно-договірну роботу. Своїм досвідом з учасниками заходу поділився Андрій Лис, голова первинної профспілкової організації виконавчого комітету, заступник керуючого справами - начальник управління організаційно-інформаційної роботи та контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

ivanofrankivsk20243

Одександр Шубін, заступник голови ФПУ, закцентував увагу на особливостях колективно-договірної роботи на сучасному етапі  та ролі профспілок в процесі євроінтеграції.

ivanofrankivsk20244

Разом з головою Молодіжної ради Профспілки Іванною Храпко та головою Молодіжної ради Івано-Франківської обласної організації Профспілки Маряною Циганин учасники заходу говорили про виклики для  працюючої молоді в умовах війни, а також про те, як молоді профспілкові активісти можуть реалізувати себе у профспілковій роботі.

В свою чергу, Оксана Гузь, координатор міжнародних проектів Профспілки державних службовців Швеції Fackförbundet ST окреслила досвід шведських профспілок в роботі з молоддю, а також поділилась власним досвідом комунікації з профспілками Швеції.

ivanofrankivsk20241

Цікаво було почути досвід роботи з молоддю від Івана Хом'яка, директора Івано-Франківського молодіжного центру «Рух».

ivanofrankivsk20248

Щиро дякуємо учасникам, спікерам заходу, а також Івано-Франківській обласній організації Профспілки за сприяння в організації заходу.

Працюємо далі!