Молодь профспілки працює і цього разу ми завітали в Житомирщину 🇺🇦
 
В рамках реалізації проекту «Розширення прав і можливостей молодих працівників профспілкового руху України», який Профспілка реалізує спільно з Fackförbundet ST, відбувся черговий регіональний захід для профспілкової молоді Житомирської обласної організації Профспілки на тему «Реалії та перспективи молодіжного руху в Профспілці».
Семінар-тренінг відбувся в міському палаці культури ім. Т.Г. Шевченка в м. Коростень.
korosten20241
 
Цей захід став чудовою платформою для молодих працівників профспілкового руху, які прагнуть розвивати свої навички та отримувати нові знання. Важливим аспектом було залучення нових членів до профспілкового руху, і місто Коростень стало ідеальним місцем для цієї події.
 
Захід відкрив голова Профспілки Юрій Піжук та Коростенський міський голова Володимир Москаленко.
Цей захід виявився надзвичайно змістовним та корисним для всіх учасників.
korosten20242
Георгій Сандул та Інна Кудінська з ГО «Трудові ініціативи» надали цінну інформацію про сучасні тенденції та виклики у колективно-договірній роботі.
korosten20243
На онлайн зв’язку з учасниками працювали: Андрій Лис- голова первинної профспілкової організації виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та Мар’яна Циганин,- голова Молодіжної ради Івано-Франківської обласної організації профспілки, які поділились з учасниками своїм досвідом у колективно-договірній роботі, та роботі із молоддю, залучення їх до заходів.
korosten20244
 
korosten20246
 
Особлива увага була з акцентована на роботі з молоддю в профспілці та міжнародному досвіду профспілкової роботи, про який учасники заходу говорили з Оксаною Гузь, координаторкою міжнародних проектів Профспілки державних службовців Швеції Fackförbundet ST, та Іванною Храпко, головою Молодіжної ради Профспілки.
Обговорення дало змогу учасникам поглянути на проблеми залучення молоді з іншої перспективи. Особливу увагу було приділено стратегіям мотивації та активності молодих працівників.
 
Лекція Артема Классена, який є екс-президентом клубу ораторського мистецтва міжнародної мережі Toastmasters, про мистецтво перемовин та підготовку до переговорних процесів надихнула учасників практикувати свої навички публічних виступів. Ця частина заходу викликала жвавий інтерес і залучила всіх до активної участі.
korosten20245
 
Дякуємо всім, хто долучився до семінару, захід завершився на оптимістичній ноті, з надією на подальшу плідну співпрацю. Учасники вийшли з новими ідеями та натхненням продовжувати рух уперед.
korosten20247